tiistai 14. joulukuuta 2010

Suklaamousse appelsiinista ja avokadosta

Appelsiini ja suklaa on onnistunut yhdistelmä.  On varmasti muitakin yhdistelmiä, jotka toimivat tämänkaltaisessa menetelmässä. Huomenna kokeilen punajuurella, lukekaa vaikka huomenna miltä se maistui.  Tämänpäiväinen yhdistelmä toimi tosi hyvin.  Idea on sössätä mehumainen raaka-aine blenderissä taateleiden ja kookosrasvan kanssa.  Lisätään kaakaojauhetta, että siitä tulee suklaa ja avokado, jotta siitä tulisi moussemainen rakenne.  Sen lisäksi lisään lopussa vähän puolukkaa koska se antaa raikkaan vastapainon kaakaolle.

Voit siis yhdistellä suklaan maku erilaisiin mehuihin.  Huomenna kokeilen punajuuria ja voit itse kokeilla mitä mieleen tulee.  Jos löydät yllättävän yhdistelmän, joka on herkullinen niin laita kommentti kaikkien iloksi.

Suklaamousse kolmelle:
1 iso appelsiini
1 dl taateleita
1 rkl kookosrasvaa
Blendaa kaikki sileäksi sössöksi. Lisää:
1/2 dl raakakaakaojauhetta
1 avokado
Jatka blendaamista kunnes paksu mousse.  Lisää hitailla kierroksilla 1 rkl puolukoita.
Tarjoile.
Bon appetit!

2 kommenttia: