lauantai 27. elokuuta 2011

Karpalomousse

Tyhensimme pakkasen ja sieltä löytyi yllättäen vielä pussi karpaloita viime vuodelta. Tein tästä jälkiruuan joka paljon muistuttaa piirakan täytettä. Pähkinöitä ja kookosrasvaa on kuitenkin vähemmän, jotta rakenteesta ei tulisi liian tanakka. Herkkumousse ei voi olla tätä helpompaa ja voit soveltaa millä marjalla tahansa.

Karpalomousse neljälle
6 dl karpaloita
1 banaani
6 taatelia
2 dl cashew
1 dl kylmäpuristettua kookosrasvaa
Laita kolme ekaa ainetta blenderiin ja aja sileäksi nesteeksi. Lisää pähkinät ja vasta lopuksi kookosrasva. Annostele tarjoiluastiohin ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile vaikka samppanjan kera!

Bon appetit!

P.S Nyt mennään takaisin mökille rakentamaan. Kyllä kohta alan taas bloggaamaan tiheämmin ja pian saatte tietää uusista work shopeista Hesassa.

2 kommenttia:

  1. Oi! Näyttääpä hyvältä. Kiitos reseptistä, menee testiin.

    VastaaPoista
  2. Nami! Itse asiassa mullakin on pussi karpaloita pakkasessa;D

    VastaaPoista